Προσύμφωνο για τρεις!


Μπορεί ακόμα το θέμα του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα να μην έχει τελειώσει, αν και δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΛ τη νέα σεζόν, ωστόσο επικρατεί μεταγραφικός πυρετός στην ομάδα!Όπως είχαμε αναφέρει τις προάλλες "τέσσερις" παίχτες είχαν υπογράψει προσύμφωνο για να ενταχτούν στην ΑΕΛ, μιας και μόνο ένας φαίνεται σίγουρος (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Οι περιπτώσεις των Κοντοδήμου, Δεινόππαπα, Μίνγκα και Πουρτουλίδη, και σύμφωνα με site μόνο ο Κοντοδήμος είναι σίγουρος. Όσο για τον Μίνγκα οι πληροφορίες θέλουν να είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα μιας άλλης ΑΕΛ και αυτής της Καλλονής.

Από την άλλη πλευρά τώρα, άλλοι τρεις έμπειροι, για την κατηγορία, ποδοσφαιριστές φαίνεται να υπέγραψαν προσύμφωνο με την ΑΕΛ, μιας και για να ανακοινωθούν πρέπει να ολοκληρωθεί η σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς και η ανάδειξη του νέου προπονητή που εκτός απροόπτου θα είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο λόγος για τους  Φαμπίνιο Μασάντο Αγκούστο όπως είναι το πλήρες όνομα, γεννημένος στην Φλοριανάπολις της Βραζιλίας όπου αγωνίζεται αμυντικό χαφ και βρίσκεται σε ηλικία 29 ετών... Να συμπληρώσουμε πως 2 χρονιές συνεχόμενες ψηφίστηκε ο καλύτερος αμυντικός χαφ της κατηγορίας!
Ο Κώστας Μπάρμπας όπου είναι 31 χρονών αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας... Από το 2010 ανήκε στην ομάδα της Βέροιας ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αγροτικό Αστέρα και μία χρονιά στην Καβάλα... Πρόκειται για έναν παίχτη αξιόλογο με γεμάτες χρονιές που έχει φάει με το κουτάλι τις κατηγορίες τόσο της Β όσο και της Α Εθνικής.

Ενώ τέλος, 
ο τρίτος παίχτης που έχει υπογράψει προσύμφωνο είναι ο Κώστας Πάγκαλος. Πρόκειται για τον 29χρονο επιθετικό όπου τα τελευταία 2 χρόνια ανήκε στην ομάδα του Α.Ο Χανίων βρίσκοντας δίχτυα 7 φορές σε 30 αναμετρήσεις.... Ο Πάγκαλος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιωνία Χανίων το 2005 ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Πλατανιά όπου μέχρι και το 2009 δεν μετρούσε ούτε μία συμμετοχή... Την επόμενη όμως και πιο συγκεκριμένα το 2009-2010 σημείωσε 14 γκολ σε 30 αγώνες για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θράκης, τον Πανθρακικό όπου μέτρησε 9 συμμετοχές χωρίς γκολ.. Στην συνέχεια το δεύτερο μισό της περιόδου 2010- 2011 αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή όπου σε 4 αγώνες δεν βρήκε πάλι δίχτυα.... Έτσι στην συνέχεια έπαιξε για ένα χρόνο στον Ηρακλή Ψαχνών και εν συνεχεία επέστρεψε στον Πλατανιά και μετά στον Α.Ο Χανιών.


Σχόλια