Πλεξίδας:"Τί νόημα έχουν όλα αυτά αν δεν υπάρχει ΠΑΕ";


Ο υποδεικνυόμενος για μεγαλομέτοχος από τη γενικής συνέλευση των μελών της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας ξεσπάει στην εφημερίδα «Ελευθερία της Δευτέρας» και τα διαψεύδει όλα.

Δηλαδή αυτά που γράφονται για προπονητές και παίκτες δεν είναι αλήθεια;«Τι νόημα έχουν οι συζητήσεις... Μπορώ να υπογράψω εγώ κανένα χαρτί... Τίποτα... Δεν έχουμε πάρει κανέναν μέχρι τώρα. Η ομάδα πρέπει να γίνει πρώτα ΠΑΕ και μετά να σιγουρευτούμε ότι θα πάρει αδειοδότηση... Ας ασχοληθούν όλοι με αυτό το θέμα και όχι ποιο προπονητή θα έχουμε. Τι νόημα έχουν όλα αυτά αν δεν υπάρχει ΠΑΕ...».

Η ΠΑΕ κινδυνεύει να κολλήσει στο θέμα των Δένδρων...
«Ναι φυσικά... Αυτό είναι το βασικό... Εγώ δεν παίρνω τα Δένδρα γιατί υπάρχει διαλυτική αίρεση που μπορεί ο Δήμος να ενεργοποιήσει... Ας τα πάρει η ΑΕΛ και ας βγάλει αυτή τη διαλυτική αίρεση... Και εδώ να συγχαρώ τον Νίκο Μπαλατσούκα που πραγματικά μας βοηθάει σημαντικά... Τον ευχαριστώ, μακάρι να είχα και άλλους με τέτοιο ζήλο...

Αν πάρω τα Δένδρα και η ομάδα δεν γίνει ΠΑΕ τι να τα κάνω...Πήγα χθες και είδα ότι το κεντρικό γήπεδο είναι καμένο αφού λόγω διακοπής του ρεύματος είναι δέκα μέρες απότιστο.

Αυτό θα βρεθεί σε καλή κατάσταση τον Οκτώβριο. Αλλά και πάλι αν αποφασίσει ο Δήμος Τυρνάβου να άρει τη διαλυτική αίρεση θα πρέπει να υπογραφεί από τη γενική γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γερακούδη... Και άλλη καθυστέρηση...

Αν ο Δήμος Τυρνάβου δεν υπογράψει γρήγορα θα έχουμε πρόβλημα με το προπονητήριο... Τι να πάρω, πού να δώσω τα χρήματα και ο κίνδυνος αυτή τη στιγμή διπλός: από τη μια η διαλυτική αίρεση και από την άλλη ο φόβος να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της ΠΑΕ μια και θα πρέπει να γίνει η εκκαθάριση της προηγούμενης.

Αν δεν μεταβιβαστούν τα Δένδρα πώς θα γίνει η εκκαθάριση της προηγούμενης. Αυτά είναι το μεγάλο θέμα όχι αν έρθει προπονητής ο τάδε ή ο δείνα ή αν θα έρθουν Ισπανοί παίκτες ή Τανζανοί»

Αυτά που λέτε αποτελούν άσχημα νέα για τους φιλάθλους...
«Οι φίλαθλοι όπως και εγώ θέλουν να κάνουμε μια ομάδα που να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Η ευθύνη δεν είναι δικιά μου αλλά σε αυτούς που τις διαδικασίες.. Εγώ τα φώναζα από τον Απρίλιο αλλά τι να πω τότε... Όλοι έλεγαν ότι ο Πλεξίδας βιάζεται για να σιγουρευτεί, ο Πλεξίδας όμως βιαζόταν για να κάνει ομάδα. Τι θα πει κάποιος αν παίξουμε αγώνα κυπέλλου και έχουμε μια ομάδα άσχημη, θα μας κατηγορήσουν... άλλα είναι τα αίτια και πρέπει να τα μάθουν όλοι. Δίνει κανένας λεφτά σε κάτι που δεν είναι σίγουρο. Στη Β' Εθνική για την ΑΕΛ χρειάζεται να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ για να πάρει παίκτες. Τα ρισκάρει κάποιος, ας μας πούνε».

Πού θα παίξει η ομάδα;
«Πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι και δεύτερο αν υπάρχει εγγύηση εσόδων από μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Αλλά επαναλαμβάνω εγώ τι είμαι αυτή τη στιγμή... Έχω καμία ομάδα, έχω καμία ΠΑΕ; Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται παίκτες και προπονητή ενώ πρέπει να κλείσει και κέντρο για προετοιμασία. Δεν έχουμε γήπεδο για προπόνηση, δεν έχουμε γίνει ΠΑΕ αλλά απαιτήσεις για όλα υπάρχουν... Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται... Αν δεν τελειώσουν γρήγορα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Σχόλια